Profil

Malerfirma Blaabjerg ApS

Malerfirma Blaabjerg er et ApS som er stiftet af Rune Blaabjerg i april 2020.

Målsætningen med malerfirmaet, er at fremstå som en kvalitetsbevidst virksomhed, som sikrer et godt solidt stykke håndværk, og som indfrier dine forventninger i henhold til den indgående aftale, til den rette pris. 

Skulle det have deres interesse står vi gerne til rådighed!

Vi sørger altid for at overholde vores del af aftalen!

Send os en gerne mail eller ring for et uforpligtende tilbud.

Vi leverer hver gang

Hos Malerfirma Blaabjerg  sætter vi en stor ære og stolthed i at levere et professionelt stykke arbejde, som møder kundens forventninger.

Solidt håndværk

Erfarent malerarbejde i topklasse og af høj kvalitet. Vi går den ekstra mil for at vores kunder er glade og tilfredse med resultatet.

Til aftalt pris og tid

Troværdighed og tillid er afgørende for os! Derfor sørger vi selvfølgelig for at opgaven altid møder din forventning til tiden og den aftalte pris.

Alle typer af opgaver

Vi har erfaring med alle typer af opgaver - store som små. Derfor hører vi meget gerne fra dig, og står til rådighed med råd og vejledning.

Speciale

Vi løser opgaver inden for både indendørs- og udendørs malerarbejde – samt specialopgaver efter bestilling. Vi er altid klar på at løse opgaver efter kundens ønske! Og hjælper gerne med sparring og rådgivning omkring valg af materialer, farver, m.m.

Dit malerfirma i hele Østjylland

Vi holder til i Randers, men løser opgaver i hele Østjylland, og kører gerne ud og kigger på din opgave. Ring til os i dag for en uforpligtende snak eller book en tid til et møde.